Varning - Du måste läsa detta innan du köper dyra hårprodukter igen

Om du vill ha bra hår behöver du inte schampon som det gjorts en massa reklam för, dyra balsam eller eleganta hårbehandlingar. Du kommer att inse att det som är det hälsosamma är också det som är mest naturligt - som aloe vera.
Överraskande så kan aloe-växten behandla håravfall. Aloe vera är mest effektivt när det blandas med vetegroddar och kokosmjölk. Du kan göra denna blandning på egen hand hemma, med eller utan en hemodlad växt. Du kan köpa aloe vera som redan har odlats eller odla själv. Du kan också utnyttja detta via online eller fysiska butiker om du föredrar den bekvämligheten.


Om du ändå ska köpa hårprodukter använda gärna en rabattkod lyko

Dessutom kan aloe vera gel appliceras topiskt på din kala plats om du har någon. Alén har ett specifikt enzym som främjar regenerering av hårsäckar, vilket gör håret tjockare och skinande.

Förutom att förhindra håravfall kan det också återfukta torrt hår. Många befintliga och välkända schampo och balsam innehåller redan aloe för detta ändamål. Du kan applicera gelén direkt på håret från växten eller köpa en hårprodukt med aloe vera. Ofta blandas dessa produkter med andra ingredienser som jojoba, tea tree olja och dofter som hjälper till att höja din övergripande hårvård upplevelse.

Aloe har också erbjudits på marknaden som hårfärg. Det anses vara en helt naturlig hårfärg och har inga konstgjorda tillsatser som förstör ditt hår. Hårfärg torkar ofta ut håret när det appliceras över långa perioder, och aloe fungerar som ett fuktgivande medel för att motverka detta.

Dessa är bara några av de många fördelar som man får av aloe vera. Även om denna växt är känd för att inte orsaka allergier, ska du alltid vara försiktig och testa din produkt först innan du använder den helt. Samma sak när du använder saften från hemodlade växter.

Kommentarer